Szinház
Referát o predstaveniach posledného týždňa hosťovania Szabadhegyiho spoločnosti v Michalovciach: "Zatmenie slnka" opereta "Gdanská kňažná", fraška "Lumpovačka", "Sulamit", veselohra Victoriena Sardoua "Prelietavka" a "Slečna-víchor".