Programbeszéd
Dr.Barna Buza, ktorého mandát Kúria zrušila pre nepatrné formálne chyby, 24.septembra bude mať v Novom Meste pod Šiatrom programový prejav. Strana nezávislosti prejaví solidaritu so svojím kandidátom a z Budapešti sa chystá do sídla župy 30 poslancov. Aj Michalovce budú zastúpené.