A képviselöválasztás megtámadása
Hadikova strana napadla mandát Dr.Kámlána Demkóa. Petíciu, ktorá je založená na absolútnej neplatnosti volieb, vypracoval dr.Lajos Regályi z Budapešti. Odovzdajú ju Curii 25.februára 1905.