Városi közgyülés
V Michalovciach 10. júna 1913 o. i. rokovalo o subvencii pre Mezeyho divadelnú spoločnosť. Zastupiteľstvo odhlasovalo 300 korunovú podporu po 100 korún za vedenie prázdninového kurzu učňov o stavebnom priemysle a kreslení