Artézi kutat kapunk
Správa o kladnom vybavení žiadosti mesta Michaloviec u ministra vnútra. Podľa zaručených správ hlavný župan v najbližších dňoch poukáže mestu potrebnú sumu na vŕt artézskej studne.