Az Ustredna Banka müködése
Budapeštianske noviny priniesli správu, že Ústredná banka opustí krajinu a tunajšie obchody zlikviduje. Najnovšie správy hovoria o tom, že riaditeľstvo si odchod rozmyslelo. Ostane tu a namiesto slovanských akcií bude získavať maďarské obchody. Podžupan schválil rozhodnutie hlavného slúžneho Michalovského okresu nedať banke povolenie pobytu v Michalovciach.