Meghivó
Zakladatelia Zemplínskej sporiteľne, účastinnej spoločnosti, pozývajú budúcich účastinárov na ustanovujúce valné zhromaždenie na 3.decembra 1913 do miestnosti filiálky Košickej hypotečnej banky v Michalovciach. Program.