Papirgyár városunkban
Gróf Alexander Sztáray pri tehelni zamýšľa postaviť papiereň, ktorá by spacovávala odpady dreva z hnojnanskej píly. K tomu účelu má slúžiť aj priemyselná železnica Hnojné-Michalovce