A "Zemplénvármegyei Ált. Tanitóegyesület Felsököre"
Správa o riadnej schôdzke spolku v Sečovciach 4.júna 1913. Na programe boli vzorové vyučovanie Pavla Andora riaditeľa sečovskej ľudovej školy v speve, prednáška profesora meštianky Teodoraa Tirnauera o geologickom pôsobení vody a prednáška G. Lenkeyho o nevyhovujúcom terajšom poslaní opakovacích hospodárskych škôl. Pri voľbe funkcionárov opäť zvolili za predsedu Jozefa (József) Mathiásza z Michaloviec.