Laborcszög átcsatolása
Obecné zastupiteľstvo Stráňan požiadalo ministerstvo vnútra s petíciou podpísanou všetkými obyvateľmi obce, aby Stráňany boli pripojené k blízkym Michalovciam, kde je ich prirodzený trh. Úradné veci dosiaľ museli vybavovať v ďalekých Sobranciach.