Városi közgyülés
Správa o priebehu zasadania obecného zastupiteľstva v Michalovciach, v ktorom o.i. sa vyjasňovala pravdivosť správ v budapeštianskych denníkoch, ktoré píšu o ochladení vzťahu medzi Stefanom Sulyovszkym a mestom, čím mesto sa pripravilo o obrovskú základinu. Richtár Béla Walkovszky vyvrátil tieto správy. Ďalej sa rokovalo o 5 tisíc korunovom župnom príspevku na vŕt artézskej studne.