Moskovitz Geyza - Kállai, Jozef
Nekrológ váženého občana Michaloviec; mal hlboké vedomosti, bol europér, aj príslušník Zemplínskej župy a mesta Michaloviec, súčasne člen kasína aj občan. Pracoval na ministerstve zahraničných vecí u grófa Júliusa Andrášiho, neskôr bol prívržencom politiky jeho syna Júliusa Andrášiho ml. a bol jeho najdôvernejším človekom. V župe viedol dlhé roky vedúcu úlohu a vždy si vyžiadali jeho mienku. Náhle zomrel vo veku 62 rokov. Bol pochovaný v Budapešti.