Értesités
Michalovský dievčenský spolok usporiada trojtýždňový kurz šitia a ručných prác bezplatne tak pre svoje členky ako aj miestne ženy a dievčatá. Knižnica spolku je otvorená každú nedeľu od 2. do 4. hodiny.