Városi közgyülés
O.i. zápisnične zvečnili zásluhy neb. zempléni G.Moskovitza, hlavného notára Árpáda Tótha a podnotára Istvána Wassenszkého. Súhlas na zastupovanie mestského notára pre Mirona Csolláka. Za suspendovaného mestského lekára až do vyšetrenia prípadu Dr. G. Pogánya bude funkciu vykonávať Dr. Marek Widder. Poverili komisiu na vypracovanie návrhu preložiť robotnícku nemocenskú pokladnicu z Humenného do Michaloviec.