Nagymihály város tervei 2 - Sulyovszky, István 1850-1927
Národohospodárske potreby mesta: upevnenie, opravy a zvýšenie ochranných hrádzí okolo Laborca je súrne, treba riešiť s pomocou ministerstiev; úpravy ulíc odôvodňuje viacerými hľadiskami; kaolinové ložiská za mestom priemyselne využiť, podobne aj štrk a piesok z Laborca; premiestnenie bitúnku, úprava trhu, rozšírenie bulharského zeleninárstva, riešenie pitnej vody, čistota dvorov a ulíc sú aj požiadavkami zdravotnými