Képkiállitás
Maliar a profesor meštianky J.Tivadar Mousson bude vystavovať v Michalovciach obrazy zo svojej študijnej cesty pri Jadrane. Väčšinu obrazov už s úspechom vystavoval v Budapešti v "Národnom salóne" a v "Dome umelcov". Obrazy predáva lacno, lebo mu viac ide o mravný ako o finančný úspech.