A műkedvelök
Správa o úspešnom nacvičovaní michalovských ochotníkov, o ceste Zoltána Ízsépyho do Pešti po vypožičanie kostýmov a dekorácií. O príprave divadelnej komisie na zabezečovanie hosťovania divadelných spoločností a rozhýbanie vlastnej divadelnej činnosti.