A magán gymnásium ügyében
Správa o porade rodičov v Michalovciach. Konštatovanie priaznivého stavu prihlásených žiakov, vytvorenie výkonnej komisie. Dohovor o ďalších poradách a nábore, aby sa v školskom roku 1903/4 mohlo začať vyučovanie s dostatočným počtom žiakov