A polgári iskola mulatsága - L.-g
Hodnotenie programovej časti večierka, v ktorej vystupovali michalovskí žiaci i profesori. Výborná hra profesora J.Mátrayho na husliach, vydarila sa aj fraška Erzsi Graiovej Tordaiovej "Vo Villásyovej vile" v podaní žiakov, réžii profesorky Ilony Feketeovej a Adély Mannherzovej. Veľký úspech zožala detská symfónia "Veselá sankovačka" so žiackym orchestrom.