Szinház - L.-g
Referát o ďalšom týždni Mezeyho spoločnosti v Michalovciach konštatuje zlý výber hier i slabé návštevy, chudobnú výpravu a kostýmy. Pre žiakov uviedli E.Szigligetiho drámu "Väznenie Fr.Rákocziho II.". Vynikla opereta Viktora Jacobiho "Dievčenský trh" výkonmi i návštevou. Hra L.Tolstého "Živá mŕtvola" poskytla pôžitok, dobrá bola hra I.Földesa "Koniec", ale historická hra Ferenca Herczegha "Brigadír Očkay" sa nevydarila ani herecky, ani návštevou.