Kereskedelmi bál - L.-g
Referát o kabaretnom večere Kruhu michalovských obchodníkov a hospodárov, na ktorom 4. februára 1912 vystúpili aj hostia: D.Arpád Kasztriner, lekár a skladateľ zo Sátoraljaujhely, Ilona Komlósi z budapeštianskeho Vígszinházu, Andrej Sugár z Humenného (kavír, monológ, kuplety). Na husliach hral Eugen Kerekes, konferoval Maximilián Klein, ktorý mal aj réžiu.