Beküldetett
List učiteľa Alexander (Sándor) Kleina, ktorým opravuje správu novín z 28.marca 1902, že on nacvičoval so žiakmi maďarské kostolné piesne. Podľa jeho vedomosti sa v michalovskom katolíckom kostole už 30 rokov spieva aj po maďarsky.