Észrevételek a nagymihályi gymnasium czimü czikkre - Sulyovszky, István 1850-1927
Celú akciu pokladá za nedomyslenú a podmienkam mesta nevyhovujúcu. Radšej zriadiť odbornú školu ako nižšie gymnázium, o ktorom minister kultúry Gyula Wlassics vyhlásil, že nedá naň podporu. Gymnázium je lacnejšie v Sárospataku. Je otázka, či sú na viac rokov zabezpečené osobné a vecné výdavky