Kis krónika - Igazmondó
Veršovačka o chaose v spoločenskom a verejnom živote, ktorý nastal v Michalovciach po Sulyovszkého odchode a výzva, aby sa konečne nejaký rázny a spravodlivý človek ujal verejných vecí.