A cseh bankfiók ellen
Slúžny michalovského okresu žandárskym zásahom prinútil odísť úradníkov pod vedením I.Izáka z pobočky Ústrednej Banky; na základe svojho rozhodnutia, že miestnosti sú zdravotne závadné - v skutočnosti však išlo o súčasť bojkotu proti tejto slovensko-národnej banke.