Ustredna Banka Uczastiny Spolok. Mozgalom a nemzetiségi bank ellen. Nagymihályi értekezlet
Podrobná správa o porade "vlasteneckej maďarskej spoločnosti" (mená uvedené), protestujúcej proti založeniu slovenskej národnostnej banky v Michalovciach, ako pobočky českej Ústrednej banky s politickým zázemím.