Kaszinói közgyülés
Krátky referát o zhromaždení michalovského Kasina 17.januára 1904, na ktorom bolo zvolené nové predstavenstvo. Mená zvolených. Predsedom sa stal gróf Alexander (Sándor) Sztáray, záslužná činnosť Júliusa (Gy.) Frühlicha bola zápisične zachytená