Városi közgyülés
Michalovské obecné zastupiteľstvo rozhodlo o dláždení ulíc podľa hlásení komisie. Asfaltové chodníky budú mať Kossuthova a Sulyovszkého ulica a Sztárayho nám. a súčasne sa urobí aj kanalizácia. Podľa oznámenia v 12.čísle, str.3 "Ajárdamunkálatokra vonatkozó szerzödés" o úprave chodníkov bočných ulíc sa rozhodne neskôr.