Bubics Zsigmond püspök Nagymihályon
Správa o pobyte košického rímskokatolíckeho biskupa v Michalovciach pri príležitosti birmovky. Popis vítania, prejavov. Cenným rysom návštevy je priateľský rozhovor biskupa s delegáciami inovercov, záujem o ich činnosť. Iná správa na tej istej strane hovorí o 200-korunových peňažných daroch pre izraelský ženský spolok, chudobných žiakov štátnej ľudovej školy, hasičov a nemocnicu.