A Zemplénvármegyei orvos és gyógyszerész egyesület
Správa o schôdzke 26.júna 1904 v michalovskej nemocnici za účasti 50 lekárov a lekárnikov. O minulosti, rozvoji a cieľoch nemocnice hovoril gróf Alexander (Sándor) Sztáray. Primár Dr. Móric Chudovszky prednášal o pokroku v chirurgii a demonštroval ho na pacientoch nemocnice. Prehliadka moderne zariadenej nemocnice. Návšteva kúpeľov Sobrance