A vasuti strájk
Štrajk železničiarov v kraji sa už skončil. Možno pozorovať meškania niektorých spojov v dôsledku toho, že vozne a rušne neboli na mieste a tak predlžuje sa utváranie súprav. 26.apríla preto nedošiel do Michaloviec budapeštiansky rýchlik.