Palamedes
Kladný referát o 8 predstaveniach Deákovej spoločnosti v Michalovciach: opereta Jenö Rákosi "Blázon", Edmond Rostand "Cyrano", opereta "Malý utečenec", dráma Kálmána Tótha "Dobi Katica", opereta "San-Toy", nem.fraška J.Rákosiho a Guthyho "Jupiter a spol." Hodnotenie hereckých a speváckych výkonov.