Halálozás
Nekrológ o hlavnom notárovi Michaloviec, predsedu spolku notárov Michalovského okresu, člen revíznej komisie Michalovskej hospodárskej banky Arpáda Tótha. Umrel vo veku 53. Aj keď pre reumatickú chorobu bol pripútaný k invalidnému vozíku, vzorne plnil svoje povinnosti a staral sa o verejné veci. Priebeh pohrebu.