Karnevál estély
Referát o večierku remeselníckej mládeže v Michalovciach 7.februára 1903 v prospech svojho zakladajúceho sa samovzdelávacieho krúžku. Z programu koncertu vojenského orchestra 34.pešieho pluku z Košíc s dirigentom skladateľom, ktorého výkon sa oceňuje.