Telefon összeköttetés
Správa o rozhodnutí ministra obchodu zapojiť do štátnej telefonnej linky aj Abovskú a Zemplínsku župu. Predpokladá sa skoré zapojenie Michaloviec, nakoľko poštové riaditeľstvo už spisuje budúcich telefonných účastníkov.