Szinház - Palamedes
Hodnotenie záverečných predstavení Monoriho spoločnosti v Michalovciach: Varney "Páni dôstojníci v kláštore"; Knieža "Bob"; "Goldstein Számi"; "Pán major"; Oscar Blumenthal a Gustav Kadelburg "Zlatý kohút".