A nagymihályi járás föszolgabírói állása
Správa vyzýva všetkých členov výborov v okrese, aby sa 29.septembra zúčastnili v Sátoraljaujhelyi na voľbách. Správa zdôrazňuje, že budúci hlavný slúžny bezpodmienečne musí ovládať slovenčinu, jazyk väčšiny obyvateľov okresu. Tejto podmienke Zoltán Izsépy plne zodpovedá