A függetlenségi kör megalakulása
Obšírna správa o založení Kruhu strany nezávislosti v Michalovciach 22.novembra 1903. Za účasti župných funkcionárov a veľkej účasti občanov prijali stanovy strany a zvolili funkcionárov a členov výboru: Čestný predseda Ferenc Kossuth, podpredseda Dr. Ignác Fuchs a O. Rontsinszky, tajomník Alexander (Sándor) Horváth, zapisovatelia Ondrej (Andor) Holló a Juraj (György) Bódy.