A közönség köréböl
"Felsömagyarországi Hirlap" pod týmto názvom uverejnil správu, že na michalovskom slúžnovskom úrade nikto neovláda slovenčinu. Podľa Felsö-Zemplénu na úrade hlavného slúžneho traja úradníci hovoria po slovensky a tak hlavný slúžny ako aj slúžny natoľko pokročili v osvojovaní si slovenčiny, že stránkam porozumejú.