Andrássy kerületének tiltakozása : A nagymihályi gyülés
Referát o ľudovom zhromaždení michalovských voličov 8.februára 1914 za predsedníctva Bartolomeja Czibura vo veci protestu proti novému zadeleniu volebných okresov, podľa ktorého michalovský okres sa ruší. Reč advokáta Dr.Z. Hollóa; prijali rozhodnutie zaslať prípis ministrovi vnútra a parlamentu, kde žiadajú nápravu.