A nagymihályi választók gyülés
Citovanie obežníka voličov michalovského obvodu, ktorí zvolávajú na 8.februára 1914 zhromaždenie voličov vo veci vyjadrenia protestu vláde a parlamentu, ktorí chcú novým nariadením o zadelení volebných obvodov zrušiť michalovský obvod.