Doktorrá avatás
Na klužskej uhorskej kráľovskej univerzite 26.júna 1905 boli promovaní za doktorov právnych vied Andor a Zoltán Holló, synovia nebohého tajomníka košickej advokátskej komory Dr. Ľudovíta (Lajos) Holländera. Andor praxoval v Michalovciach, Zoltán v Košiciach.