Buza Barna
Referát o slávnostnej programovej reči kandidáta strany nezávislosti v Sátoraljaujhely. Z Michaloviec sa manifestačnej akcie zúčastnila 20-členná delegácia a za kruh nezávislých na bankete prehovoril Dr. Ondrej (Andor) Holló.