Tanitók gyülése - Krónikás
Referát o zasadnutí Hornéhozemplínskeho okruhu všeobecného učiteľského spolku Zemplínskej župy v Michalovciach. Vynikla prednáška E.F.Lászlóa a veľkú diskusiu vyvolal referát Emila Kneiszla o vyučovaní maďarčiny bez gramatiky