A kereskedelmi és hitelbank közgyülése
Správa o priebehu valného zhromaždenia michalovskej banky, na ktorom o.i. zvolili na funkciu člena riaditeľstva Arthura Weinbergera čemerňanského veľkostatkára. Hodnotenie zásluh zosnulého predsedu riaditeľskej rady Samuela Weinbergera.