A "Nagymihályi Ifjusági Egyesület"
Michalovský mládežnícky spolok usporiadal prvé stretnutie 1. marca 1903. Osvetovú prednášku predniesol Jozef Mathiász. Výbor rozhodol o prijatí nových členov, mládež sa zabavila spoločenskými hrami. Program ďalšieho stretnutia.