Olvasóinkhoz - Kállai, Jozef
Príhovor zodpovedného redaktora na prahu VIII.ročníka týždenníka Felső-Zemplén. Nezmenený program bude slúžiť verejným veciam, národnému /maďarskému/ povedomiu a podporovať miestne záujmy.