Az izr. nöegylet estélye
Podrobný, kladný referát o programe, v ktorom michalovskí ochotníci 5.januára inscenovali "Živé noviny". Scéna predstavovala redakčné rubriky a redaktori z nich prednášali vtipné novinové žánre. Hodnotenie výkonov účinkujúcich hovorí o rutinovanom a veľmi úspešnom prednese.