A szinnai forrongás
Správa o ukľudnení sa roľníkov v Snine, nakoľko minister obchodu schválil rozhodnutie zemplínskeho podžupana dať povolenie grófovi J. Degenfeld -Schommburg na stavbu železnice. Vyslaný 14. pluk sa vráti do Košic