A Kassai jelzálogbank r t
Košická Úverná Banka uč.spol. pretvorila od 1.decembra svoju pobočku v Michalovciach na samostatnú úč.spoločnosť pod názvom Zemplínska sporiteľňa /Zempléni Takarékpénztár/. Riaditeľom bol zvolený doterajší jej vedúci Edmund (Ödön) Sötér.